Participa amb l'AMPA


Sabem que són temps difícils per a l'escola pública, però no ens podem permetre que aquest model educatiu, que avui gaudeixen els nostres fills i filles, perdi cap dels valors que el caracteritzen: participació, integració, pluralitat, respecte, igualtat, etc. La nostra implicació, com a mares i pares, és clau per aconseguir una escola de qualitat per als nostres infants.

És per això que si estàs interessada o interessat en muntar una activitat extraescolar nova; si tens suggeriments per a la festa de final de curs; si vols millorar el servei d'acollida; si t'agradaria organitzar alguna activitat per als pares i/o mares..., només has de posar-te en contacte amb l'AMPA enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., fent servir la bústia de l'AMPA (situada al costat de la porta principal de l'escola), o parlant directament amb qualsevol membre de la junta de l'AMPA.

A més pensa que la participació a l'AMPA la decideixes tu: 

  • Fent-te sòcia o soci de l'AMPA (sortosament la majoria de les famílies de l'escola ja en som)
  • Amb col·laboracions puntuals: ajudant en les activitats en què es necessiten "moltes mans" (per exemple, la festa de final de curs; l'elaboració de la carrossa de carnestoltes, etc.)
  • Amb col·laboracions estables: formant part de la junta i, per tant, ser membre d'alguna comissió de treball
  • Aportant idees, crítiques constructives, suggeriments, etc., a través dels diferents canals de comunicació


Si hi col·labores, hi sortirem guanyant!

CALENDARI

BALAGUER TELEVISIÓ

2017 ANY DE...

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!